BEMUTATKOZÁS

Cégcsoportunk Kárpát-medencei tevékenysége magában foglalja a mezőgazdasági gépgyártást, gépkereskedelmet, és szarvasmarha tartást is. Ezért határozottan állíthatjuk, hogy gyakorlati rálátásunk van arra milyen feladatokat tudunk rakodógépekkel a lehető legköltséghatékonyabban megoldani!

about

A probléma már sok éve adott: egyre kevesebb a képzett és dolgozni akaró munkavállaló. 2014-ben úgy gondoltuk, hogy ezt a gazdasági hátrányt szeretnénk mérsékelni, és magunkból kiindulva olyan piaci szereplőket kiszolgálni rakodógépekkel, akiknek csak napi néhány órában szükséges azokat használni. Értjük ezalatt az állattartó telepeket, más mező- és erdőgazdasági vállalkozásokat, és egyéb ipari termelőegységeket. Ezen gazdasági szereplők legtöbbször kisvállalkozások, árérzékenyek, nem tudják megfizetni az ismert nyugati márkákat. Így a megoldást a Kínai Népköztársaság biztosította számunkra. Itt találtunk olyan gyártókat, akik a kisebb gazdaságok számára fél vagy majdnem harmad áron tudnak a napi pár órás feladatok elvégzése szempontjából alkalmas rakodógépet - legyen az derékcsuklós vagy teleszkópos - kínálni. Ezt az állítást alapos piackutatás és több, mint tíz kínai gyár látogatása előzte meg. Nagyon fontosnak tartottuk, hogy személyesen tapasztaljuk meg honnan jönnek a gépek, rendelkeznek-e valós gyártói háttérrel, megfelelő logisztikai kínálattal, és nem utolsó sorban pontos, precíz alkatrész utánpótlással! Ismerve a piac elvárásait nem tudtunk csupán egy gyárral szerződni a rakodógépek több országot lefedő forgalmazására, ezért a következő három gyártóval állapodtunk meg.

about about

Munkatársaink

Tapasztalt, hosszú évek alatt összekovácsolódott csapatunk áll partnereink rendelkezésére. A szervizes kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek mezőgazdasági erő-, és munkagépek területen.

Tömösközi Sándor kép

Tömösközi Sándor

Rakodók termékmenedzser

Mezőgazdasági gépész üzemmérnök, 25 év kereskedelemben eltöltött tapasztalattal.

Jóni-Fekete Zsuzsanna kép

Jóni-Fekete Zsuzsanna

Logisztikai műszaki menedzserasszisztens

Szervíz és alkatrész kérdések, kommunikáció

Csala Sándor kép

Csala Sándor

Szervíz munkatárs

Mezőgazdasági gépszerelő, gépüzemeltető, gépkarbantartó

Polgár Ferenc kép

Polgár Ferenc

Szervíz munkatárs

Mezőgazdasági gépszerelő, gépüzemeltető, gépkarbantartó


Adatvédelmi nyilatkozatunkat ide kattintva tekintheti meg.

A legtöbb oldalhoz hasonlóan a rakodok.hu is sütiket használ a szolgáltatás javítása érdekében. További információt az GDPR nyilatkozatunkban talál.