Taian

Ha teleszkópos kínai homlokrakodó, akkor Taian. Rajta kívül két fajta kínai gyártó létezik, egyik aki sikertelenül továbbpróbálkozik teleszkópos rakodó gyártásával, a másik pedig aki megveszi a Taiantól és más márkanévvel, adattáblával ellátva forgalmazza azt a piacon. Mi maradtunk az eredeti, legnagyobb múltú, mindenki által csak követett megbízható gyártónál.

Kaiwei

8.000 db törzscsuklós rakodógépet gyárt évente, komoly, kiforrott műszaki háttérrel rendelkezik. Gépei a konkurencia gyártmányainál erősebbek, robosztusabbak, vastagabb anyagokat alkalmaz. Jellemző a kategóriában, hogy pl. a Kaiwei 916-os 3,6 m-es emelési magassággal rendelkezik, ami 20%-kal nagyobb a konkurenciánál, így a 4. sor körbála rakodására is alkalmassá teszi a gépet. A Kaiwei 930-as 4,2 m-es rakodási magassággal rendelkezik, ami messzemenőkig több, mint más konkurens gépek emelési kapacitása.

Everun

Az Everun ER szériája szintén egy kínai tervezésű és Kínában gyártott rakodógépcsalád, melyek jelen vannak Európa számos országában. Gyártmány palettája igen széles, homlokrakodó gépeken kívül kínálnak targoncákat és kotró-rakodókat is. A gyár nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ezek a kínai gépek hasonlítanak leginkább az európai rakodókhoz úgy küllemben, mint kidolgozottságban.

Nante

Üzletpolitikánk szerint igyekszünk megkeresni árfekvésben és minőségben is azon a gyártók termékeit, amelyeket megfizethető módon tudunk ügyfeleinknek ajánlani. Ennek eredményeként kerültek a termékpalettánkra a Nante mini-kotrói, mely gépeket több nagy gyár saját termékeként forgalmaz.

A legtöbb oldalhoz hasonlóan a rakodok.hu is sütiket használ a szolgáltatás javítása érdekében. További információt az GDPR nyilatkozatunkban talál.